In voorbereiding: De Lelie

6535 NC, Nijmegen
van € 225.000,- tot € 439.000,- v.o.n.

Beschrijving

De Lelie: Groen wonen in Park Malderborgh

De Lelie ligt heerlijk in de groene omgeving van Park Malderborgh; een fraai stadspark voorzien van een enorme vijverpartij met appartementen voor jong en oud. De Lelie is het laatste appartementencomplex dat hier wordt gerealiseerd. In dit fraaie ovaalvormige gebouw worden, verdeeld over 6 woonlagen, 22 appartementen gebouwd met een woonoppervlakte tussen 76 en 142 m².

De appartementen
Er zijn 4 typen appartementen variërend van 76 tot 142 m². Het kleinste appartement op de begane grond (type A) beschikt over één slaapkamer; alle overige typen beschikken over 2 slaapkamers. De grootte van de balkons varieert van 10 tot 34 m². De al ruime terrassen van de twee penthouses (type D) zijn zelfs nog uit te breiden over de hele breedte van het appartement. Verder heeft elk appartement één eigen parkeerplek en een berging in de afgesloten parkeergarage. En mocht je dit wensen dan kun je er zelfs voor kiezen om je woning helemaal of gedeeltelijk woonklaar te laten opleveren.

Klaar voor de toekomst
Natuurlijk is ook aan de toekomst gedacht: De woningen worden gasloos opgeleverd: Ze worden verwarmd door een individuele water warmtepomp met vloerverwarming die in de zomer ook kan koelen!

Planning
De verkoop start in het laatste kwartaal 2018. De verwachting is dat de bouw medio 2019 van start gaat. Uiteraard is deze prognose afhankelijk van het aantal verkochte appartementen. Met een supersnelle bouwtijd van circa 1 jaar én als alles voorspoedig verloopt verwachten we dat de appartementen in het derde kwartaal van 2020 opleveringsgereed zijn.

Omgeving
In park Malderborgh woon je heerlijk rustig in het groen met de voordelen van de stad binnen handbereik. In 5 minuten fiets je naar de winkels in Hatert of de Sint Jacobslaan en met de bus, die om de hoek stopt, ben je in 15 minuten in het centrum.
Het hart van Park Malderborgh is restaurant 'Bij de buren'. Niet alleen bewoners van het park komen hier graag, ook wijkgenoten zijn van harte welkom. Het is een ideale plek om een kop koffie te drinken, lekker uit eten te gaan of om af te spreken met vrienden of familie. Bij mooi weer zit u hier heerlijk op het terras, met uitzicht over het water.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 76-142 m²
Inhoud 228-425 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken