Koningsdaal fase 10a

6541, Nijmegen
van € 295.000,- tot € 535.000,- v.o.n.

Beschrijving

Deze groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront, vlak bij het mooie Westerpark. In deze nieuwe fase komen straks drielaagse herenhuizen en vierlaagsestadsvilla’s waar je helemaal je eigen plek van kunt maken. Zie jij jezelf hier al wonen?

De nieuwbouw in Koningsdaal wordt door de Weurtseweg gescheiden van de
bestaande Nijmeegse bebouwing. Handig. Je woont nieuw, maar lift gewoon
mee op de voorzieningen die er al in de buurt zijn.

Voorzieningen
Hier kun je wonen in een wijk aan de rivier de Waal maar ook vlak bij het centrum. In het gebied komen winkels en restaurantjes, maar er is nu ook al vanalles te beleven. Je kan hier sporten, naar theater, concerten en andere evenementen. Vlak bij ligt ook het Westerpark met een grote aaneengesloten heemtuin met groen, water, speelplekken, een hondenroute, voetbal- en basketbalveldjes en picknicktafels. Heerlijk om te wandelen, hard te lopen of te relaxen.

Koningsdaal
In Koningsdaal woon je in een stadsvilla of herenhuis in een groene buurt bij De Waal. Deze ruim opgezette wijk, is goed bereikbaar en heeft een prachtige uitstraling door karakteristieke appartementen, herenhuizen en stadsvilla’s. De architectuur in de wijk verwijst naar het geliefde Nijmegen-oost. Rond het voormalige fort Krayenhoff komt een wijkpark waar je straks heerlijk kunt genieten aan de Waal.
Prima bereikbaar Koningsdaal ligt aan de westkant van het Waalfront, bij De Oversteek. Dit is de nieuwe stadsbrug die ervoor zorgt dat je met de auto zo op de snelweg bent
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 128-264 m²
Perceeloppervlakte 85-138 m²
Inhoud 499-973 m³
Datums
Start bouw woensdag 20 december 2017
+ Lees meer

Objecttypen

Stadsvilla's De Poort

€ 535.000,- v.o.n.
Ruime stadvilla’s
Deze heerlijk ruime stadvilla's gelegen aan de Waalbandijk hebben een woonoppervlak van maar liefst 155 m2 168 m2. Plaats je fiets in de bergingen en loop direct door naar de fijne leefkeuken. Daarboven is een enorme woonkamer over de volledige verdieping.Enkele bouwnummers hebben zelfs een balkon, dakterras of een erker. Een echte eyecatcher voor je stadsvilla.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 264 m²
Perceeloppervlakte 98-112 m²
Aantal woningen 1
Terug
Recent bekeken