Malden - Vieracker

6581 JV, Malden
van € 258.500,- tot € 392.000,- v.o.n.

Beschrijving

Vieracker Malden - Start verkoop donderdag 25 oktober a.s. tussen 18.30 en 20.30 uur bij LIV Woonbelevingscentrum (Verlengde Energieweg 50) te Nijmegen. Je bent van harte uitgenodigd voor de start verkoop. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie beschikbaar en zijn de makelaars beschikbaar om je vragen te beantwoorden.
Daarnaast bieden wij je de gelegenheid onder het genot van een kopje koffie of thee de sfeer te proeven in onze showroom en de modelwoningen.

Na afloop van de start verkoop 25 oktober, wordt op de website vanaf 21:00 uur de online inschrijvingsmogelijkheid geopend. Wanneer je op je gemak de brochure hebt doorgenomen, dan is het mogelijk je tot 4 november 23:59 uur in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Uiterlijk 9 november zullen de woningen toegewezen worden en krijg je van de makelaar bericht.

Vieracker
Ben jij op zoek naar een nieuw begin, wil je wonen in een dorpse omgeving, van alle gemakken voorzien en vlakbij Nijmegen? Dan is nieuwbouwproject Vieracker in Malden het antwoord op jouw woonvraag. Het charmante en vriendelijke nieuwbouwproject Vieracker complementeert de bestaande wijk Hoogenhof aan de rand van de dorpskern van Malden. Dit project bestaat uit 20 rijwoningen, onderverdeeld in 5 blokken van 3, 4 of 5 woningen.
Er worden in dit project 5 hoekwoningen met garage, 5 hoekwoningen met optioneel een mogelijkheid voor een garage en 10 tussenwoningen gerealiseerd. Tussen de blokken komen (doodlopende) straatjes met voldoende parkeerruimte.

100% gasloze nieuwbouwwoning
Vieracker wordt het eerste nieuwbouwproject in Malden zonder gasaansluiting. Door te kiezen voor gasloos, kiest u voor duurzaamheid.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE ONTWIKKELINGEN? SCHRIJF U IN VIA DE PROJECTWEBSITE.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 112-147 m²
Perceeloppervlakte 106-281 m²
Inhoud 416-675 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken