+1

In voorbereiding: Fruithof Winssen

6645 BB, Winssen

Beschrijving

Plan Fruithof
Project Fruithof ligt aan de zuidkant van Winssen tussen de Leegstraat, de Bongerd, de Notenboomgaard en de Van Heemstraweg. In Fruithof worden in totaal 73 woningen gerealiseerd: waarvan de eerste 15 van fase I inmiddels in aanbouw zijn.

Fase II
Naast starters- en senioren wordt in fase II ook rekening gehouden met jonge gezinnen en doorstromers; hierdoor wordt Fruithof een kleinschalig en gevarieerd wijkje met een dorps karakter waar jong en oud naast elkaar wonen.
In totaal worden 58 woningen (mogelijk in fases) gerealiseerd:
- 18 rijwoningen
- 10 hoekwoningen
- 10 levensloopbestendige woningen (seniorenwoningen)
- 16 twee-onder-één-kapwoningen
- 2 halfvrijstaande woningen
- 4 vrijstaande woningen

De levensloopbestendige woningen worden voorzien van 1 bouwlaag met een kap en de overige woningen krijgen 2 bouwlagen met een kapconstructie. Ten aanzien van de materialisering en kleurgebruik zal zo veel mogelijk aangesloten worden bij de woningen uit fase 1

Openbaar Gebied
Ook aan de openbare ruimte zal veel ruimte en aandacht worden besteed; Zo worden bomen aangeplant waartussen geparkeerd kan worden en tussen fase 1 en fase 2 wordt een plantsoen/speelveld aangelegd die met een voetpad de verbinding maakt tussen de Fruithof en De Bongerd. De watergang aan de Van Heemstraweg wordt verbreed en krijgt een fietsverbindingsbrug.

Winssen
In Winssen leef je in de natuurlijke omgeving van de Waal en de eeuwenoude boerderijen, molens en kerken die doen herinneren aan het landleven van weleer.

Planning
De verkoop is gepland in het eerste kwartaal 2018.
Wil je de ontwikkelingen volgen? Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken