In voorbereiding: Koningsdaal fase 11 stadsvilla's

6541 BD, Nijmegen
vanaf € 500.000,- v.o.n.

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Stadsvilla's fase 11

De verkoop start naar verwachting eind 2018. De appartementen en woningen in deze nieuwe fase liggen direct aan de Waal, zie jij jezelf hier al wonen?

Comfortabel wonen in Koningsdaal
Een wijk waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden. Netjes, ruim opgezet, goed bereikbaar, grote huizen: dat is Koningsdaal. Deze groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront, vlak bij het mooie Westerpark. In deze nieuwe fase komen straks vierlaagse stadsvilla’s (ongeveer 180 m2) waar je helemaal je eigen plek van kunt maken. Zie jij jezelf hier al wonen?

Mix van karakteristiek en modern
Alle nieuwbouwwoningen in Koningsdaal zijn geïnspireerd op de karakteristieke architectuur van eind 19e eeuw, net als in Nijmegen-Oost en Bottendaal. Voor fase 11 is echter voor een meer eigentijdse look gekozen. Met de hoogte en de lagen van vroegere tijden, maar met hedendaagse strakke gevels en raampartijen. Het is het karakter van toen, met de uitstraling van nu.

Robuuste uitstraling
De woningen in deze nieuwe fase liggen aan de Waal. Deze woonblokken typeren de overgang van de gedetailleerde architectuur in het zuiden naar vormgeving met een meer robuuste uitstraling in het noorden.

Gevarieerd straatbeeld
In dit deel van Koningsdaal vind je straks een combinatie van appartementen en vierlaagse stadsvilla’s. Deze - allemaal zeer ruime - woningen geven een gevarieerd straatbeeld. Onder meer door de gevelkleuren: van rood tot wit tot donkerbruin. Verder worden trappetjes bij de voordeur afgewisseld met strakke erkers en zie je bij het ene huis een Frans balkon en bij het andere juist een dakterras.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken