Dit hebben onze klanten ervaren...

Edwin Goei
10

Makelaar is ter zake deskundig, straalt vertrouwen uit, werkt de zaken snel en goed af.

Cornelia vandewiel
8

Ik ben tevreden met de geboden ondersteuning, de aard van het contact met Charlotte en Diederik. Toegankelijk, bereikbaar, service gericht, betrokken meedenkend.

Jan Holsbrink
9

Wij hebben hoge verwachtigen van het managen door dezelfde makelaar van de beoogde aankoop van een pand en de daarmee gepaard gaande verkoop van ons eigen huis.

Patricia Willems
10

Ik ben zeer tevreden over alles tot nu toe

Silvia Thijssen
8

Diederik komt zijn afspraken na, is professioneel en doet zijn werk goed. Zijn erg tevreden hoe alles gaat.

Renske Goldhoorn
10

De service van Hans Janssen Wijchen leunt op de bevlogenheid van Diederik. Hij is betrouwbaar en handeld snel, hetgeen je mag je verwachten maar niet overal een vanzelfsprekendheid is.

Anoniem
8

de makelaar heeft een goede taxatie gegeven van de woning en het proces van bieden goed begeleid. beide makelaars zijn goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. ze reageren snel en adequaat op onze vragen en verzoeken. overleggen was altijd mogelijk en we hebben goed advies gekregen. een fijne begeleiding bij de verkoop van onze, niet doorsnee, woning

Kitty Graafland
10

Ik heb niets toe te voegen.

Gerry Kroeze
10

Diederik is een prettig persoon die vertrouwen uitstraalt en doet wat hij zegt.

Irma Bingen
8

Duidelijke verkoopstrategie, prettig contact, correcte omgang met moeilijk echtscheidingsproces.

Jean-Henri Jetten
10

Ik vind het contract prettig. En de servers is ook goed. Ik zou niet weten wat er op dit moment verbeterd moet of kan worden.

Wilma Jetten
10

Het contact vonden wij zeer prettig. De service is goed.

Christiaan van Essen
8

Zeer prettige samenwerking met de makelaar. Snel met het beantwoorden van vragen en geeft heldere antwoorden. We waren wel verrast door het feit dat de makelaar (in deze woningmarkt) tegelijk met ons huis ook een ander (concurrerend) huis publiceerde op funda.

Geer Verbiezen
10

Diederik heeft zich goed ingeleefd in onze situatie en daarvoor passende oplossingen aangeboden! Bovendien straalt hij vertrouwen en daadkracht uit!

Harry Bekmann
10

Mijn indruk en ervaring is tot nu toe zeer positief: professioneel, zakelijk correct en vriendelijk

Dhr. Van der Veen
8

kontakt met makelaar was erg goed en prettig gesprek gehad met voldoende informatie en persoonlijke behandeling ook het vervolg ging goed en was duidelijk kwam goed zijn afspraken na en deed wat hij beloofde.

Tonny Ankersmit
8

We zijn super tevreden.

van der Veen
8

heb de gesprekken als zeer goed ervaren en ook dat je altijd contact kan opnemen en de voorlichting die gegeven wordt kontakten lopen soepel

Mirjam Spitters
9

Wij vonden het heel prettig om met de makelaar samen te werken. Hij had geduld met uitleggen. Dingen uitzoeken. en gaf goede tips.

Spitters
10

De makelaar straalde ook Rust uit. Nam de tijd. En gaf mega goede tips. En je kan ze altijd bereiken.

Marco Eggen
8

Naast het feit dat wij met Diederik een erg fijn contact hebben, speelt natuurlijk de de aanbieding ook mee (het startgeld, de commissie, en de 3 maanden garantie). Tevens is het gehele proces van intake tot aanbieden op Funda erg soepel verlopen.

Bjorn Ysbrandij
9

Bij de verkoop van onze woning kwam de heer D. Sloot. Erg vriendelijk en professional. Luisterde aandachtig waarop aan onze wensen voldaan werd. al met al een prettige ervaring.

Erik de Groot
7

makkelijk contact opnemen (mail, app, telefoon) info omtrent verkoopbord in de tuin en/of proces bij bezichtiging kan verbeteren

Drazen Dimitrijevic
9

Professioneel, denkt mee, goed advies.

Janine Sonderen
10

Nvt helemaal perfect

Dhr. Janssen
9

Het contact met makelaar Diederik Sloot van Hans Janssen makelaars was prima! Een prettig persoon in de omgang. Afgesproken zaken werden altijd nagekomen. Hij is een zeer ervaren makelaar, denkt met je mee om tot een goed resultaat te komen, reageert snel en is zeer flexibel. Kortom een prima verlopen verkoop van mijn huis!

Kramer
10

Het hele process geeft natuurlijk niet de garantie dan mijn woning snel verkocht wordt, hoewel de makelaar dit wel verwacht gezien de huidige woningmarkt. Geen op/aan merkingen verder behalve dat ten tijde van het verschijnen van mijn te koop woning op Funda de advertentie NIET was voorzien van de Omschrijving. Hierover heb ik de makelaar direct telefonisch benaderd en deze zou direct met Funda contact opnemen. Vooraf heb ik de tekst geredigeerd.

Wil Loeffen
7

geen mening , wij hebben n.l. nog geen enkele reactie mogen ontvangen

van Sonsbeek
9

Heel betrokken en kennis van zaken en alles goed gecontroleerd waarbij hij diversen onderwerpen heeft gevonden die niet klopten. Alles nu goed geregeld en getekend.

Anoniem
9

Prima samenwerking met kundige en vakbekwame makelaar. Met volle overgave heeft hij de bewoners begeleid in het verkoopavontuur! Het resultaat was een prima overdracht naar de kopende partij.

Haarmans
8

Vertrouwen

Van Hout
8

Goed contact en snel reactie op vragen

De heer Janssen
8

Afwachten!

Anda van Steinvoorn
8

Kent de markt en heeft een heldere verkoopstrategie

Opstal
8

Goede makelaar

Dhr. Roel van der Linden
9

Helder, duidelijk, eerlijk. Fijne makelaar om zaken mee te doen. Goed bereikbaar, ook buitenkantoortijden.

Nikkelen- Reijnen
8

hopen dat de woning snel verkocht word..

Jeroen Niels
8

Eerder door andere makelaars binnen Hans Janssen bijgestaan, maar Diederik Sloot is het meest proffesioneel en no-nonsens.

lodewijkx
10

Kennis van zaken, professioneel, betere argumenten dan de 2 andere bedrijven namelijk van der Krabben Oss en Joep makelaardij Oss.

Dick Rochat
8

Makelaar is duidelijk, reageert adequaat, komt afspraken na en is gemotiveerd om mijn huis te verkopen

Broens
8

Makkelijk

Hennie Janssen
8

Goed gesprek, weet waar hij het over heeft, kennis van zaken en houdt rekening met de wensen van de verkoper.

Teunissen
9

8.5 goed contact ,en meedenkend, goede prestaties

Haggenburg
9

Professionele aanpak, gedreven werker.

René Koole
8

Tot nu toe prima presentatie Professioneel

Anoniem
8

Mijn ervaring is positief, genoeg belangstelling door de presentatie op funda. Door de enquete die aan mij werd doorgestuurd die door verschillende kijkers is ingevuld, kreeg de makelaar een goede waardering. Als hij zelf een keer niet te bereiken was werd ik altijd goed geholpen door zijn secretaresse zodat er snel een terugkoppeling kwam.

Arno Hoppenbrouwers
9

Betrokkenheid Vertrouwen Besluitvaardig

Karin Verhoeven
8

Tot nu een goed gevoel bij. Nu afwachten of alles gaat lukken zoals verwacht

Mitch Mostert
7

Goede ervaring met Diedrik sloot. Is ook al de 2x dat we zaken met Diedrik doen eerst met huis kopen en nu met het huis verkopen! Voor de rest fijne communicatie aangezien je hem altijd mag/kan WhatsAppen .

Niels Kracht
8

Goed contact en deskundig advies

Terug
Recent bekeken