Dit hebben onze klanten ervaren...

Marco Eggen
8

Naast het feit dat wij met Diederik een erg fijn contact hebben, speelt natuurlijk de de aanbieding ook mee (het startgeld, de commissie, en de 3 maanden garantie). Tevens is het gehele proces van intake tot aanbieden op Funda erg soepel verlopen.

Bjorn Ysbrandij
9

Bij de verkoop van onze woning kwam de heer D. Sloot. Erg vriendelijk en professional. Luisterde aandachtig waarop aan onze wensen voldaan werd. al met al een prettige ervaring.

Erik de Groot
7

makkelijk contact opnemen (mail, app, telefoon) info omtrent verkoopbord in de tuin en/of proces bij bezichtiging kan verbeteren

Drazen Dimitrijevic
9

Professioneel, denkt mee, goed advies.

Janine Sonderen
10

Nvt helemaal perfect

Dhr. Janssen
9

Het contact met makelaar Diederik Sloot van Hans Janssen makelaars was prima! Een prettig persoon in de omgang. Afgesproken zaken werden altijd nagekomen. Hij is een zeer ervaren makelaar, denkt met je mee om tot een goed resultaat te komen, reageert snel en is zeer flexibel. Kortom een prima verlopen verkoop van mijn huis!

Kramer
10

Het hele process geeft natuurlijk niet de garantie dan mijn woning snel verkocht wordt, hoewel de makelaar dit wel verwacht gezien de huidige woningmarkt. Geen op/aan merkingen verder behalve dat ten tijde van het verschijnen van mijn te koop woning op Funda de advertentie NIET was voorzien van de Omschrijving. Hierover heb ik de makelaar direct telefonisch benaderd en deze zou direct met Funda contact opnemen. Vooraf heb ik de tekst geredigeerd.

Wil Loeffen
7

geen mening , wij hebben n.l. nog geen enkele reactie mogen ontvangen

van Sonsbeek
9

Heel betrokken en kennis van zaken en alles goed gecontroleerd waarbij hij diversen onderwerpen heeft gevonden die niet klopten. Alles nu goed geregeld en getekend.

Anoniem
9

Prima samenwerking met kundige en vakbekwame makelaar. Met volle overgave heeft hij de bewoners begeleid in het verkoopavontuur! Het resultaat was een prima overdracht naar de kopende partij.

Haarmans
8

Vertrouwen

Van Hout
8

Goed contact en snel reactie op vragen

De heer Janssen
8

Afwachten!

Anda van Steinvoorn
8

Kent de markt en heeft een heldere verkoopstrategie

Opstal
8

Goede makelaar

Dhr. Roel van der Linden
9

Helder, duidelijk, eerlijk. Fijne makelaar om zaken mee te doen. Goed bereikbaar, ook buitenkantoortijden.

Nikkelen- Reijnen
8

hopen dat de woning snel verkocht word..

Jeroen Niels
8

Eerder door andere makelaars binnen Hans Janssen bijgestaan, maar Diederik Sloot is het meest proffesioneel en no-nonsens.

lodewijkx
10

Kennis van zaken, professioneel, betere argumenten dan de 2 andere bedrijven namelijk van der Krabben Oss en Joep makelaardij Oss.

Dick Rochat
8

Makelaar is duidelijk, reageert adequaat, komt afspraken na en is gemotiveerd om mijn huis te verkopen

Broens
8

Makkelijk

Hennie Janssen
8

Goed gesprek, weet waar hij het over heeft, kennis van zaken en houdt rekening met de wensen van de verkoper.

Teunissen
9

8.5 goed contact ,en meedenkend, goede prestaties

Haggenburg
9

Professionele aanpak, gedreven werker.

René Koole
8

Tot nu toe prima presentatie Professioneel

Anoniem
8

Mijn ervaring is positief, genoeg belangstelling door de presentatie op funda. Door de enquete die aan mij werd doorgestuurd die door verschillende kijkers is ingevuld, kreeg de makelaar een goede waardering. Als hij zelf een keer niet te bereiken was werd ik altijd goed geholpen door zijn secretaresse zodat er snel een terugkoppeling kwam.

Arno Hoppenbrouwers
9

Betrokkenheid Vertrouwen Besluitvaardig

Karin Verhoeven
8

Tot nu een goed gevoel bij. Nu afwachten of alles gaat lukken zoals verwacht

Mitch Mostert
7

Goede ervaring met Diedrik sloot. Is ook al de 2x dat we zaken met Diedrik doen eerst met huis kopen en nu met het huis verkopen! Voor de rest fijne communicatie aangezien je hem altijd mag/kan WhatsAppen .

Niels Kracht
8

Goed contact en deskundig advies

Jiska Sanders
8

Ons huis is op een hele mooie, gedegen wijze in de markt gezet. De fotografie, tekst, video, alles vult elkaar prachtig aan. Dit gecombineerd met een prettige en vlotte samenwerking met de makelaar is beslist een goede feedback waard.

Anoniem
9

Helder, duidelijk, eerlijk. Fijne makelaar om zaken mee te doen. Goed bereikbaar, ook buitenkantoortijden.

Erik Meijer
8

Ben nu met de tweede woning in de verkoop met jullie kantoor in zee gegaan. E het bevalt mij heel goed, gezien de verkoop van de eerste woning. Kan dit alleen als prettig ervaren.

Anoniem
10

De heer Sloot heeft zich geprofileerd als vakkundig aankoopmakelaar en ons gewezen op zaken die we wellicht - vanwege emotie - niet hadden overwogen.

Anoniem
9

Makelaar Diederik Sloot van Hans Janssen Garantiemakelaars heeft ons prima geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij heeft ons vooraf geadviseerd en bemiddeld bij de aankoop van een stukje grond van de buurman zodat het huis beter verkoopbaar werd. Diederik Sloot bleek een betrouwbare makelaar die de zaak na verkoop van de woning accuraat afwikkelt in belang van de verkoper en koper. Het behaalde resultaat is prima!

Anoniem
8

Goede informatievoorziening en zeer behulpzaam!

Mieke
8

Alles is prima verlopen

Anoniem
9

Onze makelaar is accuraat en komt zijn afspraken na.

P. van 't Schip
8

Goede voorlichting en overleg. Goede presentatie van het huis met eigen inbreng en een luisterend oor. Minder: Alles nam wat lang in beslag nam voordat er definitief tot publicatie overgegaan werd.

anoniem
7

goed

Giragosian
10

Top service

b. alofs
9

Fijne makelaar prettig en goed geadviseerd

anoniem
8

snelheid, en dat was in dit geval nodig en erg prettig. geen onnodig lange onderhandelingen. prima dus.

'Anoniem'
9

De onderhandelingen zijn fijn gelopen. Alleen was het soms lastig dat de makelaar een gehele dag zijn telefoon niet op nam, en ook via het hoofdkantoor niet bereikbaar was.

anoniem
8

geheel was goed geregeld

Anoniem
6

Prima maar niet bijzondere service

J.bosveld
9

Fijne makelaar reëel open en deskundig en geeft goed advies

Theo Moors
10

Wij zijn zeer tevreden over deze makerlaar. Op alle fronten kregen we goede uitleg en begeleiding. Afspraken werden goed nagekomen. Foto's op Funda waren prachtig Ons huis was binnen 4 weken verkocht

Mars
8

Diederik heeft me goed geholpen bij de verkoop van de woning. Wel had ik het prettig gevonden van te voren ingelicht te worden dat het bord in de tuin geplaatst werd en het bord "verkocht".

H.Heijsen.
7

Ik ben tevreden met de hele gang van zaken.

Terug
Recent bekeken