Wie jarig is trakteert...

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat ons makelaarskantoor – toen nog Hans Janssen Makelaars o.g. - door Hans Janssen Sr. werd opgericht. 25 Jaar later -in 1999- besloot Hans zich aan te sluiten bij de overkoepelende organisatie van de Garantiemakelaars en ging het kantoor verder onder de naam: ‘Hans Janssen Garantiemakelaars”. Een dubbel jubileum dus!

Amalia kinderfonds

We vieren deze mijlpaal door voor iedere verkochte bestaande woning een bedrag van 45 Euro te reserveren voor het Amalia Kinderfonds. De bijdrage komt ten goede aan één van de projecten om het kinderziekenhuis van het Radboud UMC kindvriendelijker te maken, bijvoorbeeld door te zorgen voor afleiding tijdens een behandeling of tijdens het verblijf van een kind zodat ze zich minder ziek voelen. ” 

Help je ons mee?

Via onze website en social media kanalen zullen we de komende weken een update geven van de stand. Gun ons jouw opdracht en help ons mee het Amalia kinderfonds te steunen. Wil je meer lezen over het Amalia Kinderfonds en over de donatieprojecten. Kijk dan op de website van het radboudumc 

 

 

Hennie Janssen
8

Goed gesprek, weet waar hij het over heeft, kennis van zaken en houdt rekening met de wensen van de verkoper.

Niels Kracht
8

Goed contact en deskundig advies

van den akker
8

Ter zake deskundig, goed en reëel advies.

Lees meer
Terug
Recent bekeken